Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A narancsbőr, cellulit képes leírás - Narancsbőr.tlap.hu
részletek »

A narancsbőr, cellulit - Narancsbőr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: narancsbor.tlap.hu » A narancsbőr, cellulit
Keresés
Találatok száma - 7 db
A narancsbőr 3 típusa

A narancsbőr 3 típusa

Nincs narancsbőröd? Akkor szerencsés vagy! Ha viszont van, akkor derítsd ki, milyen, és kezeld megfelelően! 0. típus: szőlő-bőr: Ha a feneked és a combod bőre fekve és állva is sima, sőt még összecsípve is olyan feszes, mint a szőlőé, akkor te azon szerencsés 5%-ba tartozol, akiknek nincs narancsbőre. 1. típus: Paradicsom-bőr 2. típus: Avokádó-bőr 3. típus: Brokkoli bőr

A narancsbőr kialakulása

A narancsbőr kialakulása

Közismert nevén a narancsbőr elsősorban a hölgyeknél jelentkező bőrelváltozás. Tévedés lenne azonban azt gondolni, hogy csupán a teltebb hölgyeket érinti. A vékony hölgyek legalább olyan veszélyeztetettek, mint azok, akik súlyfelesleggel rendelkeznek. Ezt a bőrproblémát a bőr alatti kötőszövet meglazulása, a sejtközötti állományba lerakódott kocsonya szerű anyag és a zsírsejtek nagymértékű megnövekedése idéz elő. patikamagazin.com

A narancsbőr kialakulása

A narancsbőr kialakulása

A narancsbőr legfőbb oka a vér- és nyirokkeringés funkcionális zavara, amelynek köszönhetően a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut ki a sejtek közzé, lassul a visszaszívódás és elszállítás, ami ödémához vezet. A folyamat hátterében a helytelen táplálkozás és mozgáshiány mellett hormonális és genetikai okai is lehetnek.

A narancsbőr okai

A narancsbőr okai

A narancsbőr, avagy cellulitisz kisebb, makacs dudorokból áll, melyeket a fenék és a comb környékén láthatunk. A drága krémek, megfizethetetlen kezelések helyett sokkal nagyobb és hosszabb távra szóló segítséget jelenthet a megfelelő életvitel kialakítása. Naponta egy óra testmozgás, legalább két liter ásványvíz, illetve a káros szerek (alkohol, kávé, cigaretta) mellőzése nemcsak a narancsbőr megszüntetésében, de további párnák kialakulásának megelőzésében is fontos szerepet játszik.

Cellulit vagy cellulitisz?

Cellulit vagy cellulitisz?

Talán már el sem tudjuk képzelni a nyarunkat a cellulitos bőrünk ápolása nélkül. Nem vagyunk ezzel egyedül, hisz a nők 80%-a küzd ezzel a problémával. Manapság a narancsbőr megszüntetésére számos megoldás létezik. Mielőtt választana közülük, érdemes a cellulit témakörébe mélyebben beletekinteni.

Cellulitisz: zsírgolyócskák a bőrben

Cellulitisz: zsírgolyócskák a bőrben

Cellulitisz: Zsírgolyócskák a bőrben Hiba bedőlni a szépségipar lobbijának: a narancsbőr nem törvényszerű! Nemcsak az elhízott nőket sújtja, hanem sok vékony alkatút, fiatalt, és újabban férfit is! Aki küzd a problémával tudja, fogságából nehéz szabadulni; aki nem, annak jobb elébe menni.

Könyv: Harc a cellulitisz ellen

Könyv: Harc a cellulitisz ellen

Mindenki sikerrel veheti fel a cellulitisz elleni harcot ezzel az egyszerű, testmozgásra épülő programmal, ami megerősíti és rugalmasabbá teszi deréktól lefelé a testet, egyidejűleg pedig a szervezet általános kondícióját is javítva.Nem csodaszer, hanem egy biztonságos, ésszerű és hatékony cselekvési programjavaslat, amely megjelenésében és működésében egyaránt fiatalosabb fizikumot eredményez, a csípő és a comb rugalmasságának megőrzéséhez elengedhetetlen izmokat erősíti, zsírégető gyakorlatokat mutat be, és a céltudatos táplálkozás.

Tuti menü