Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A narancsbőr kezelése (cikkek) képes leírás: Narancsbőr - Sportvilág.net [2. oldal]
részletek »

A narancsbőr kezelése (cikkek): Narancsbőr - Sportvilág.net [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: narancsbor.tlap.hu » A narancsbőr kezelése (cikkek)
Keresés
Találatok száma - 23 db
Narancsbőr ellen otthon

Narancsbőr ellen otthon

Szeretnéd tudni, hogyan szabadulhatsz meg a narancsbőrtől csupán napi Öt perces kezelés segítségével? Ez az 5 perc még azoknak is belefér az idejükbe, akik nem tudnak annyira időt szánni a szépségápolásra, de ennek vége, íme egy rövid cikk, hogy zuhanyzásközbe, miket kell tenned, hogy a narancsbőr a múlté legyen!

Narancsbőr ellen: gyümölcs!

Narancsbőr ellen: gyümölcs!

Néha megfeledkezhetsz arról, hogy igen apró odafigyelés is elég a narancsbőr visszaszorításához. Ilyen például a tudatos gyümölcsfogyasztás. Lássuk, melyiket edd narancsbőr ellen! ALMA Savanykástól a mézédesig, a világon legalább hétezer nevesített fajtája létezik, tehát kedvedre válogathatsz belőlük. Energitartalma 52 kcal/100 gramm. Vásárláskor az érett, de kemény almákat válaszd. Igen hosszú ideig elállnak, de hűvös helyen kell tartanod őket.

Narancsbőr elleni stratégiák

Narancsbőr elleni stratégiák

A cellulit először leginkább a combot támadja meg, s kezdetben csak akkor látszik, ha összenyomjuk a bőrt. Később a csípőre és a fenékre is kiterjed, ám ilyenkor már állva is szemmel láthatóvá válnak a domborulatok és hullámok. Ez az elváltozás leginkább a nőket fenyegeti, s megjelenésére már a fiatalok is számíthatnak. De vajon mit lehet vele kezdeni, és meg lehet-e előzni?

Narancsbőr és a masszázs

Narancsbőr és a masszázs

Mi is az a narancsbőr és hol jelenik meg leginkább? mik a kiváltó okok és hogyan tudjuk befolyásolni annak megjelenését, illetve hogyan tudjuk végleg eltüntetni azokat. Melyek a leghatékonyabb módszerek és melyek azok a kozmetikumok, amelyek a leghatékonyabbnak bizonyultak az idők során. Hasznos tanácsok mindazoknak, akik szeretnék a bőrüknek a lehető legjobbat megadni, s mint kiegészítő kezelésként a sport mellett, vagy otthoni ápolás céljából a cellulit masszázst kipróbálni. Hasznos mindazoknak, akik már régóta küzdenek ezzel az esztétikai problémával.

Narancsbőr gépi kezelése

Narancsbőr gépi kezelése

Az ultrahang olyan mechanikai rezgés, mely az emberi fül számára már nem érzékelhető tartományba esik. Az ultrahangot kitrjedten használják a gyógyászatban diagnosztikai és terápiás célokra. A kozmetikai és bőrgyógyász szakemberek együttesen vizsgálták az ultrahang fiziológiai hatását. Ennek eredményeképpen alakították ki a ma használatos korszerű kezelési módokat.

Sportvilág.net - A narancsbőrről és kezeléséről

Sportvilág.net - A narancsbőrről és kezeléséről

Cégünk fitnesszel, body building-gel, kerékpárral, wellness-el és táplálkozással kapcsolatos információkat és szolgáltatások nyújt. Azért indítottuk útjára weboldalunkat, mert szeretnénk naprakész és színvonalas fitnesz, body building, táplálkozás, kerékpár és wellness információkkal és véleményekkel gazdagítani látogatóink tudástárát. Oldalunkon megtalálhatóak a témákkal kapcsolatos: - legfrissebb hírek - programajánlók - versenynaptárak - videók - játékok - fórumok - lexikonok - kalkulátorok - letöltések (háttérképek, edzéstervek, kerékpáros térképek) - médiaajánlatok . Reméljük, mindenki megtalálja majd a számára szükséges információkat, és bízunk benne, hogy rengeteg érdekességeket, különlegességeket tudtunk nyújtani minden látogatónk számára.

Tuti menü