Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mozgással a cellulit ellen képes leírás - Narancsbőr.tlap.hu
részletek »

Mozgással a cellulit ellen - Narancsbőr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: narancsbor.tlap.hu » Mozgással a cellulit ellen
Keresés
Találatok száma - 6 db
Cellulitisz torna

Cellulitisz torna

Cellulitisz torna Tudjuk, hogy a narancsbőr megjelenése egyrészt örökletes hajlam, másrészt étrend, méreg-terheltség és életmód függvénye. Egy azonban biztos: hajlam esetén, sport nélkül esélyünk sincs, hogy elkerüljük, vagy mérsékeljük kialakulását. Javasolt gyakorlataink erősítik az izmokat, ezáltal feszessé teszik a bőrt, s meggátolják a narancsbőr tüneteinek fokozódását...

Futás futópadon

Futás futópadon

Sokan nem értik, miért fut valaki futópadon, mikor simán szaladgálhat az járdán vagy a szabadban is. Érthető is a kérdés, hiszen olyan mű dolog otthon vagy edzőteremben futópadon futni, ami egy természetes mozgás sőt sport. Ellenben, aki egyszer tesz vele egy próbát, rájön, miért is annyira remek a futógépen végzett futás! Tudvalevő a városban futni rossz ötlet a füst miatt. Futáskor intenzívebbé válik az ember légzése, ami még több egészségtelen gáz belégzését jelenti. Az aszfalt keménysége pedig gyorsan érezhető károsodást okoz az izületekben. A futópad akárhol használatba vehető. Kellemes levegőt szívunk be dzés alatt, és az izületünket is kíméli. A futás sebessége szabályozható és akár még filmet is nézhetünk futás alatt! Tekintse meg a Fitness-index online üzletet és szerezzen be Ön is futópad berendezést otthonába!

Gyors cellulitiszprogram

Gyors cellulitiszprogram

Torna, zsírégető krémek, diéták. A legtöbb nő már mindent kipróbált, hogy végre megszabaduljon a popsiján és combján látszó narancsbőrtől. Igazából azonban csak összetett program segíthet a problémán, a táplálkozás, testedzés és testápolás kombinációja.

Speedfitness Budapest

Speedfitness Budapest

Mit muszáj tudni a speedfitness kapcsán? A speedfitness a gyakorlatban A speedfitness korunk legmodernebb és egyben leghatásosabb edzésprogramja. Abszolút simul a mai napok sietős ritmusához és így a mai világ képviselőjének szokásaihoz is. Hogy mik ezek az igények?! A lehetséges leggyorsabb idő-, és erő befektetéssel a lehető legmagasabb mértékű hatás megszerzése. Adott helyzetben ez rövid idő alatti fogyás, izmosodás és feszes alak kialakítása. A speedfitness a gyakorlatban egy EMS géppel zajlik, a gép, elektródákon keresztül impulzusokat bocsát ki izmainkra, a gyors hatás egyik titka, hogy az impulzusok nem csak a felületes, hanem a mélyebben fekvő izomzatunkat is elérik. Ezek az impulzusok az izom ritmikus összehúzódását váltják ki, a sok, gyors és erős összehúzódás pedig az izmok erősödését váltja ki. Mit tehetünk a speedfitness edzéseredményességének fokozásáért? A speedfitness lényegileg hasonló tippekkel tehető hatékonyabbá, mint bármelyik egyéb testépítési módszer. Ezek az alap elemek a következők, az evés, és a szervezetünkhöz való hozzáállásunk.

Speedfitness narancsbőr kezelés

Speedfitness narancsbőr kezelés

A speedfitness személyre szabott edzésprogramjainak köszönhetően, hosszú izzasztó edzések nélkül biztosítható a gyors eredmény: a napokig tartó fokozott kalóriaégetés, a csökkenő súly és az egyre szebb, áramvonalasabb test. A speedfitness a narancsbőr problémájával is felveszi a harcot. Ha nem sportolunk, semmi esélyünk a narancsbőrrel szemben. Nem érhetünk el tartós eredményt, ha csak krémekkel kenegetjük magunkat, mivel a szérumok sokszor nem hatolnak olyan mélyen a bőr mélyebb rétegeibe, mint kellene.

Tekercselés + torna

Tekercselés + torna

Mivel tegnap köpölyözés volt, a mai napra tekercselés jutott. Összekevertem a paprikaolajat és a krémet nagyobb mennyiségben, és úgy tekertem be magam, de úgy néz ki, hogy még tehetek hozzá paprikaolajat, mert alig érzem, és azt is csak most több, mint két óra betekert...

Tuti menü