Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Narancsbőr kezelés Pest megyében képes leírás - Narancsbőr.tlap.hu
részletek »

Narancsbőr kezelés Pest megyében - Narancsbőr.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: narancsbor.tlap.hu » Narancsbőr kezelés Pest megyében
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bobera Szépségszalon (Veresegyháza)

Bobera Szépségszalon (Veresegyháza)

Alakformálás, cellulitkezelés görgőfejes vákuumos zsírbontással. A vákuumos zsírmobilizáló kezelés elsődleges hatásai: Zsírdepók mobilizálása, nyirokáramlás javulása, a lokális vérkeringés javulása, az anyagcsere élénkülése, a sejtek oxigénfelvételének növekedése.

Elite Szépségklinika és Orvosi 4D Ultrahang Szakrendelő (Vác)

Elite Szépségklinika és Orvosi 4D Ultrahang Szakrendelő (Vác)

Cellu M6 -az egyetlen hatásos technika a cellulit elleni harcban. Mára , az LPG megalkotta Cellu M6-t az Ön testmesterét. A Cellu M6 egyedülálló kezelőfeje a leghatékonyabb kezelést adja, amely élvezetet és eredményességet nyújt az Ön testének. Visszanyeri a fiatal bőrre jellemző feszeséget és egyenletes, ragyogó bőrfelületet. Tudjuk, hogy a cellulit , narancsbőr és a növekedési csíkok olyan női problémák, amelytől a szigorú diétával, sok folyadék fogyasztásával sem lehet a női tökéletlenségeket teljesen megszüntetni. Formázza újra a testét! Mivel ezek a problémák a test csak bizonyos részein (csípő, fenék, has, combok,...) találhatók, így testre szabott gépi kezelésre van szükség. Azért testre szabott, mert minden nőnek más és más a testalkata, életstílusa, bőre, stb. Azért gépi, mert a testnek mozgásra és a bőrnek pedig feszesítésre van szüksége.

Narancsbőr Kezelés (Maglód)

Narancsbőr Kezelés (Maglód)

Metz Judit masszázs szalonja Maglódon várja a felfrissülni vágyó pácienseket. Ha az kuncsaftnak egyszerűbb, akkor házhoz is kimegy masszírozni, vagy ha egy szállodában tartózkodik, akkor oda. Több féle masszázs közül lehet választani: rejuvenáló, talp-, gyógy- és méregtelenítő-, manager- illetve thai masszázs. Lehet kérni elektromos köpölyözést, vagy manuális köpölyözést. Masszázs után ingyenesen használható a gerincnyújtó gép és a vibromasszázs gép is. Kérhet alkalmat on-line is a honlapon lévő űrlappal!

Santemed szépségszalon (Gödölő)

Santemed szépségszalon (Gödölő)

Santemed referencia szalon és oktatóközpont. Ön garantáltan elégedett lesz az eredménnyel. Kezelésről-kezelésre láthatja az eredményeket. Jöjjön el és higgyen a szemének! LPG CelluM6 KM 2, LipoM6, Sorisa ThermoSlim, Algotherm, Pollogen Regen, Venus New Life, NARL, Thermashape

Vénusz Kertje egészségcentrum (Budaörs)

Vénusz Kertje egészségcentrum (Budaörs)

Alakformáló és egészségmegőrző szolgáltatások. Alakformáló szolgáltatásaink: - díjmentes állapotfelmérés, - fogyasztó kezelések kúraszerűen, beépített narancsbőr kezeléssel és bőrfeszesítéssel kombinálva, - méregtelenítő kezelés /alphakabin + vákuum kezelés/ - fáradt és visszeres lábra regeneráló kezelés, - relaxációs kezelés - alkalomszerűen és bérletben is, - kismama program: szülés utáni fogyasztás és a bőr minőségének javítása, terhességi csíkok halványítása, - narancsbőr kezelés, - fenntartó kezelés, az elért állapot megtartására.

Tuti menü